Elämme jo toista koronavuotta. Mahdollisuudet myös meidän toimintaamme vaihtelevat nykyoloissa. Milloin ne ovat kaventuneet, milloin on tullut rajoituksiin helpotuksia. Täysillä ei kuitenkaan mennä. Moni toimintamuoto on hyllyllä. Samoin on hyllyllä järjestötoiminnalle niin olennaisen tärkeä sosiaalinen kanssakäyminen. Hyvän asian tekeminen hyvässä porukassa. Eli se polttoaine, jolla vapaaehtoista maanpuolustusta tehdään.

Pidetään huoli siitä, ettei fyysinen eristys nujerra toimintakykyämme. Huolehditaan sosiaalisesta kanssakäymisestä nyt käytettävissä olevilla keinoilla. Pidetään yhteyttä kaveriin.

Sissihenkeä tarvitaan yhä – ehkä enemmän kuin pitkään aikaan.

Onnittelut ylennetyille ja palkituille!

Hyvää lippujuhlan päivää kaikille
Vesa Vepsä
Sissikerhon puheenjohtaja

Kategoriat: Yleinen