Huolto- ja kuljetustoimikunta tukee Stadin Sissien tapahtumia huollollisesti ja osaltaan mahdollistaa sujuvat harjoitukset sekä muut tapahtumat.

Toimikunnan jäsenet toimivat huollon eri tehtävissä muun muassa esikuntakurssilla ja muissa Sissien järjestämissä harjoituksissa. Toimikunta vastaa myös suosittujen kevät- ja joulusaunojen järjestelyistä.

Toimikunnan vastuulla on myös Stadin Sissien varaston ylläpitäminen. Varastosta voi kuitata erilaisia retkeilyyn ja muuhun ulkoiluun liittyviä varusteita lainaksi tapahtumiin ja harjoituksiin.

Jos Sinulla on Puolustusvoimien ajolupa tai haluaisit sellaisen (B-ajoluvan), huolto- ja kuljetustoimikunta voisi olla oikea toimikunta juuri Sinulle. Harjoituksissamme pääset ajamaan erilaista kalustoa ja voimme tarvittaessa järjestää jäsenillemme ajolupakoulutusta MPK:n kautta.

Mukaan huoltotoimintaan pääsee ottamalla yhteyttä toimikunnan vetäjään huolto(at)stadinsissit.fi. Toimintaan osallistuakseen ei tarvitse olla huoltokoulutettu: riittää, että haluat ojentaa auttavan kätesi.