Itsepuolustus

Stadin Sissien toiminta on aikanaan alkanut itsepuolustuksen harjoitteluna. Sissien sali onkin Suomen vanhin ja perinteikkäin Ju-Jutsusali. Harjoittelu alkoi vuonna 1959 Ju-Jutsupohjaisena ja on sittemmin kehittynyt eri vaikutteita soveltaen eleettömäksi ja suoraviivaiseksi taistelijan Ju-Jutsuksi.

Nykyisin Sissien salitoiminnassa harjoitellaan Combat Ju-Jutsua (CJJ). CJJ:ssa perinteinen Budo kohtaa nykypäivän vaatimukset. Harjoittelun ytimenä oleva tasojärjestelmä vastaa johdonmukaisesti nykytoimintaympäristön haasteisiin ja kehittyy edelleen tarvetta vastaavasti.

Combat Ju-Jutsu antaa valmiudet

  • Suomen lain mukaiseen hätävarjeluun
  • Hallittuun voimankäyttöön, niin turvallisuusalan ammattilaisille kuin sotilaspoliiseillekin
  • Lähikamppailuun aseellisessa taistelutilanteessa huomioiden varustuksen ja taisteluvälineet

Combat Ju-Jutsun harjoittelun tavoitteena on hyväkuntoinen ja kamppailukykyinen reserviläinen. Harjoittelu kehittää mieltä, kuntoa, kehon hallintaa ja taistelutaitoja. Harjoitukset järjestetään perinteikkään suojeluskuntatalon suojissa Töölöntorinkadulla Helsingissä kahdesti viikossa.

Mikäli sinulta löytyy jotain kamppailulajitaustaa, niin voit tulla harjoittelemaan heti ottamalla yhteyttä sali(at)stadinsissit.fi. Ilman kamppailulajitaustaa mukaan pääsee vuosittain järjestettävän lyhytkurssin kautta.

Harjoittelun aloittaminen ei vaadi kovaa kuntoa, mutta hiki tulee myös kovakuntoisillekin!

Lisätietoja: sali(at)stadinsissit.fi