Maastotoimikunta järjestää tapahtumia ja koulutusta, jotka kehittävät jäsenistön osaamista ja kykyä toimia maasto-olosuhteissa sekä tukee jäsenistön osallistumista sotilastaitokilpailuihin ja muihin sotilasliikuntatapahtumiin.

Maastotoimikunta järjestää muun muassa Lyhgänen-nimisen harjoituksen, joka valmentaa joukkueita ja Stadin Sissien omaa Sissi-teamia erilaisiin sotilastaitokilpailuihin niin koti- kuin ulkomaillakin.

Perinteiseksi muodostunut Lopen Laavu-tapahtuma keväisin ja syksyisin on myös toimikunnan toimintaan kuuluva osa-alue. Vuonna 2021 uudistetun Laavu-illan tarkoituksena on osallistaa jäsenistöä erilaisiin ulkoaktiviteetteihin ja kannustaa nuoria mukaan Stadin Sissien ja eritoten maastotoimikunnan toimintaan.

Kannustamme jäseniämme osallistumaan muihin tapahtumiin ja toimimme yhteyshenkilöinä mm. Kaukopartiohiihdossa ja -marssissa, muilla marsseilla ja liikunnallisilla tapahtumilla.

Lisätietoja maastotoimikunnan toiminnasta ja erilaisista tapahtumista saat maastotoimikunnan vetäjältä maasto(at)stadinsissit.fi