Sissit tarjoavat nuorelle reserviläisellä urapolun reserviläisurallaan

Stadin Sissit järjestää mm. kamppailu-, ampuma- ja muuta reserviläistoimintaa pääkaupunkiseudulla. Mikäli olet kiinnostunut yhdestä tai useammasta edellä mainitusta toiminnasta, olemme oikea valinta sinulle.

Uusien ja nuorten jäsenien saaminen mukaan toimintaan on yhdistyksellemme tärkeää. Mutkattoman ja mukavan toimintaan mukaantulon varmistaa Sissien oma nuorisoupseeri tai -aliupseeri. Toiminta tutuksi -tapahtuma järjestetään muutaman kerran vuodessa, näet seuraavan tapahtuman tapahtumakalenterista.

Stadin Sissien toiminta tukee ja mahdollistaa reserviläisuralla etenemistäsi esimerkiksi harjoitusten, koulutusten ja ylimpänä esikuntatyöskentelyn kurssin avulla. Stadin Sisseillä, MPK:lla ja Puolustusvoimilla on yhteistyösopimus eri harjoitusten järjestämisestä valtakunnallisesti. Jäsenillämme on mahdollisuus edistää omaa uraansa eri harjoitusten ja tapahtumien kautta, joilla voi olla vaikusta myös sijoituksiin.

Uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan mihin tahansa tapahtumaan vuoden aikana. Sissit ovat avointa ja vastaanottavaa porukkaa, eli entuudestaan tuttu kaveri ei ole millään tapaa välttämätön – rohkeasti mukaan tutustumaan uusiin tyyppeihin! Toimintaan voi tulla mukaan matalalla kynnyksellä, sillä tapahtumissa on tarjolla aktiviteetissa tarvittava kalusto ja opastusta varusteiden käyttössä.

Nuorisoupseeriin voi ottaa yhteyttä milloin vain, ja hän opastaa mielellään uusia sekä vanhojakin jäseniä mukaan toimintaan. Nuorisoupseerilta on mahdollista saada käytännön vinkkejä esimerkiksi, mitä varustusta johonkin harjoitukseen tai tapahtumaan tarvitsee tai kannattaa ottaa mukaan sekä muita toimintaan mukaan tulemista helpottavia asioita. Nuorisoupseeri on usein mukana tapahtumissa auttamassa ja mahdollistamassa mukavan startin uuteen harrastukseen.

Ota rohkeasti yhteyttä nuorisoupseeriin, se on helpoin ja mukavin alku aktiiviselle reserviläisharrastukselle!

Stadin Sissit on nuoren reserviläisen ykkösvalinta.