sotilaita

Ikisissit ovat varttuneeseen ikään (iän puolesta poistettu reservistä) päässeitä sissejä, jotka osallistuvat aktiivisesti ja monin eri tavoin Stadin Sissien toimintaan.

Ikisissien tärkein ja suosituin aktiviteetti on joka perjantainen ”nitrojumppa”, jossa taistelijat ylläpitävät kuntoaan monipuolisilla harjoitteilla. Ikisisseillä on oma suosittu ampumavuoro. Käyvätpä he Lopen ampumaradallakin pitämässä yllä taitojaan. Lisäksi he osallistuvat myös yleisille ampumavuoroille.

Ikisissien toimintaan kuuluu myös maastotoiminta, kuten viikonloppupatikointi ja päiväretket eri ulkoilualueille. Pahkikselle/Proto-harjoitukseen Ikisissit osallistuvat erilaisissa tukitehtävissä tehtävärasteilla, samoin muissa erilaisissa maasto- sekä ampumatapahtumissa.

Tämän lisäksi toimintaan kuuluu tärkeänä osana Kaartin killan tukeminen läheistenpäivän järjestelyssä Santahaminassa ja MPK:n tukeminen ”Nuku rauhassa”-tapahtumassa.

Ikisissit myös ylläpitävät sotilasperinnetoimintaa vierailemalla erilaisissa sotilasperinnekohteissa ja osallistumalla luentotilaisuuksiin.

Ikisisseihin saat yhteyden lähettämällä sähköpostia ikisissit(at)stadinsissit.fi