Stadin Sissit olivat viettämässä tämän vuoden neljättä ”Pitkien pyssyjen päivää” Lopen ampumaradalla 30.10.2021.Paikalla ampumapäivässä oli parikymmentä sissiä treenaamassa sotilaan yhtä tärkeimmistä taidoista eli ampumataitoa ja viettämässä mukavaa sekä toiminnallista päivää muiden sissitovereiden kanssa.Päivän ampumaohjelma oli jaettuna kahteen osaan, joista ensimmäisessä osassa keskityttiin enemmän puhtaaseen ampumatekniikkaan, ja sen kehittämiseen. Iltapäivällä harjoiteltiin fyysisempiä ja toiminnallisempia ammuntoja, joissa osallistujien taitoja testattiin sekä kehitettiin aamupäivää soveltavammissa ampumaharjoituksissa. Harjoitusten vetäjät ja osallistujat olivat tyytyväisiä päivän saaliiseen, eli päivän tavoitteet saavutettiin.Stadin Sissit järjestävät vuonna 2022 viisi Pitkien pyssyjen päivää ja mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan ampumatoimintaan, käy katsomassa lisätietoja Ampumatoiminnan sivuilta ja laita viestiä ammunta(at)stadinsissit.fi.

Tervetuloa mukaan!