Vuoden 2020 syksyllä Stadin Sissien syyskokouksessa vahvistettiin toimintasuunnitelma, jonka mukaan Sissien vuoden 2021 yksi painopisteistä oli viestinnän nykyaikaistaminen ja aktivoiminen. Tätä työtä lähti heti vuoden 2021 alusta tekemään pieni, mutta aktiivinen joukko. 

Työskentely alkoi tammi-helmikuussa tavoitteiden ja suunnitelmien laatimisella sekä ratkaisuehdotuksen laatimisella Sissiparlamentin käsiteltäväksi. Maaliskuussa parlamentti sai käsiteltäväkseen työryhmän tekemän ratkaisuehdotuksen Stadin Sissien viestinnän uudistamisesta. Sissiparlamentti hyväksyi esityksen, ja työryhmä kääri hihat aloittaakseen konkreettisen työskentelyn.

Tarkoitus oli ensimmäisessä vaiheessa luoda viestintästrategia sekä uudistaa verkkosivut. Tämä työ edistyi hienosti ja uudet verkkosivut julkaistiin lippujuhlapäivänä 4.6.2021. Toisessa aloitettiin sosiaalisen median toiminnan käynnistäminen, jonka perimmäisenä tavoitteena on pitää Sissit mukana jäsenten ja potentiaalisten jäsenien päivittäisessä elämässä kevyiden ja helposti toteutettavien matalan kynnyksen julkaisujen myötä. Stadin Sissien somekanavat ovatkin keränneet kohtalaisen hyvin lisää seuraajia ja huomiota julkaisujen ansiosta. 

Vuonna 2021 Sissisanomat on ollut hieman haasteellisessa tilanteessa ja vuoden 2022 tavoitteena onkin aktivoida ja nostaa Sissisanomat takaisin relevantiksi viestintäkanavaksi Stadin Sissien viestinnässä. 

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta ja viestinnästä sen osana, laita viestiä varapuheenjohtaja(at)stadinsissit.fi. Otamme mielellämme mukaan viestinnän tekijöitä!

Mukavaa joulun odotusta kaikille.

Kategoriat: Yleinen