Viime viikonloppuna järjestettiin ensimmäinen Sissien yhteistoimintaharjoitus, jonka tarkoitus oli mahdollistaa jäsenistölle harjoitella Sissien päätoimintamuotojen mukaisia taitoja. Tätä olikin tarjolla kauniissa kevätsäässä koko viikonlopun ajan!

Harjoituksen ensimmäisessä vaiheessa osallistujat pääsivät harjoittelemaan maastossa liikkumista, suunnistusta ja kartan lukua, kun he partioittain kulkivat ns. rastirataa siten, että seuraavan rastin koordinaatit saatiin, kun edellinen rasti oli suoritettu.

Lauantain rasteilla osallistujat pääsivät harjoittelemaan kaluston tunnistusta, tähystyspaikan toimintaa, tiedusteluluonnoksen laatimista, etäisyyksien arvioimista sekä ruuan valmistusta maasto-olosuhteissa. Lauantain toiminta huipentui Sissien laavulle, jossa tutustuttiin toisiimme ja vietettiin mukavaa aikaa leirinuotion äärellä. Erityishuomiona ja kiitoksena Marialle ja Markolle nuotioletuista. Ne tuntuivat maistuvan koko porukalle!

Hyvin nukutun yön jälkeen vuorossa oli siirtyminen kohti Lopen ampumarataa, jossa ensin harjoiteltiin itsepuolustusta Combat Ju-Jutsu -kouluttajien johdolla ja loppuhuipennuksena ammuttiin viihdyttävät ja opettavaiset ammunnat vaihtelevalla kalustolla.

Viikonloppu näytti jälleen Sissien vahvuuden monipuolisen ja laadukkaan toiminnan järjestämisessä ja harjoituksesta saatu palaute olikin hyvää. Luonnollisesti kehittämisen tarpeita löytyy aina, ja ne tullaan ottamaan huomioon seuraavia harjoituksia suunnitellessa.

Kiitos kaikille osallistujille ja järjestäjille!

Kategoriat: Yleinen