Kauan odotettu kurssi käynnistyy ma 25.04.2022 klo 17.30.


Kurssi järjestetään Suomen perinteikkäimmällä dojolla, ja järjestäjänä toimii Stadin Sissit, jonka toiminnassa Ju-Jutsua on harjoiteltu jo vuodesta 1959 alkaen. Kurssi on tarkoitettu kaikille aikuisille. Aikaisempi kamppailulajikokemus ei ole tarpeen, muttei myöskään este kurssille osallistumiseen.


Kurssin tavoitteena onkin antaa perustiedot ja taidot Combat Ju-Jutsusta sekä luoda myös edellytykset vaativammalle jatkoharjoittelulle. Kurssilla harjoiteltavissa tekniikoissa on pääpaino itsepuolustuksessa eli lakisääteisessä hätävarjelussa.


Kurssin kesto on n. 1 kk


Harjoitusajat: maanantaisin ja keskiviikkoisin klo. 17.30-19.00


Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa harjoittelua salimme CJJ -harjoituksissa samoina ajankohtina. Harjoitukset pidetään Helsingin keskustassa osoitteessa Töölöntorinkatu 2. Sisäänkäynti Töölöntorinkadun puolelta aivan Pohj. Hesperiankadun kulmauksesta.


Treeniasuna voi käyttää verryttelyasua ja t-paitaa tai budopukua. Harjoittelu tapahtuu tatamilla paljain jaloin. Pyyhe kannattaa ottaa mukaan, sillä hiki tulee varmasti ja jalat tietenkin pestään ennen harjoitusta. Sandaalit on myös hyvä olla, koska suihkut ja dojo sijaitsevat erillään pukukopista.


Harjoitusten kouluttajina toimivat salimme kokeneimmat Ju-Jutsu ja voimankäyttökouluttajat .Osallistujilta peritään nimellinen 20 e kurssimaksu ensimmäisellä harjoituskerralla. Kurssille tulee ilmoittautua etukäteen, koska salille mahtuu vain rajallisesti harjoittelijoita.


Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostilla: sali@stadinsissit.fi


Combat Ju-Jutsun harjoittelun tavoitteena on hyväkuntoinen ja kamppailukykyinen reserviläinen. Mikä on tällä hetkellä oma kykysi puolustaa itseäsi ja lähimmäisiäsi? Entä tulevaisuudessa? Reippaasti mukaan toimintaan. Rajua peruskuntoakaan ei tarvita. Hiki tulee varmasti ilmankin!

Kategoriat: Yleinen