Tervetuloa Stadin Sissien järjestämälle Combat Ju-Jutsun lyhytkurssille, joka on tarkoitettu kaikille aikuisille. Kurssi järjestetään kahtena perättäisenä lauantaina 18.3. ja 25.3.

Kurssin tavoitteena on antaa perustiedot ja -taidot Combat Ju-Jutsusta sekä luoda myös edellytykset vaativammalle jatkoharjoittelulle. Aikaisempi kamppailulajikokemus ei ole tarpeen, muttei myöskään este kurssille osallistumiselle. Kurssilla harjoiteltavissa tekniikoissa on pääpaino itsepuolustuksessa eli lakisääteisessä hätävarjelussa. Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa harjoittelua salimme CJJ-viikkoharjoituksissa.

Harjoitukset ovat klo 10-11.45 ja 12-13.30. Välissä on lyhyt evästauko, joten varaathan itsellesi pientä purtavaa mukaan.

Harjoitusasuna toimii verryttelyasu ja t-paita tai budopuku. Harjoittelu tapahtuu paljain jaloin ja mukaan kannattaa ottaa pyyhe jalkojen pesua ja hien kuivaamista varten. Suosittelemme myös sandaalien mukaan ottamista, koska suihkut ja tatami sijaitsevat pukukopista erillään.

Kurssin hinta on 20 euroa, maksu paikan päällä käteisellä tai MobilePaylla.

Harjoitukset järjestetään osoitteessa Töölöntorinkatu 2, sisäänkäynti aivan Pohjoisen Hesperiankadun kulmauksessa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: sali(at)stadinsissit.fi

Kurssille tulee ilmoittautua etukäteen, koska salille mahtuu vain rajallisesti harjoittelijoita.

Combat Ju-Jutsun harjoittelun tavoitteena on hyväkuntoinen ja kamppailukykyinen reserviläinen. Mikä on tällä hetkellä oma kykysi puolustaa itseäsi ja lähimmäisiäsi? Entä tulevaisuudessa?

Kategoriat: Yleinen